T'AGRADA EL TRIATLÓ?

GoSport Camp

L'únic campament de triatló de Menorca

GOSPORT CAMP

T'agrada el triatló?

Viu un estiu únic practicant triatló

El proper mes d’agost del 2023 us esperem al GoSport Camp! L’únic campament de triatló organitzat a Menorca.

Obert a triatletes del 2006 fins al 2011 de Catalunya i les Illes Balears de tots els nivells (iniciació, perfeccionament i tecnificació).

Es realitzaran sortides des del Port de Barcelona, el Port d’Alcúdia i Menorca.

8 AL 12

AGOST

Menorca

Els entrenaments

El dia a dia consistirà en la combinació d’entrenaments i activitats lúdiques grupals on es gaudirà de l’illa de Menorca.

Totes les activitats es realitzaran de manera conjunta. Els entrenaments específics de triatló han estat dissenyats i es desenvoluparan dividint els atletes en tres sub-grups: iniciació, perfeccionament i tecnificació. El participant anirà un o altre en funció de les seves habilitats.

Els sub-grups no seran fixes, variaran en funció de les habilitats del participant a cada disciplina.

Els joves podran portar el tipus de bicicleta que prefereixin. Exceptuant els que considerin que han d’anar al grup de tecnificació de ciclisme, que l’ hauran de portar de carretera.

Els que vulguin llogar una bicicleta de carretera ho hauran de notificar amb 6 setmanes d’antelació. 

Inscripcions

Ja pots reaitzar la preincripció a la segona edició del GoSport Camp. Afanya’t no et quedis sense plaça!

Es confirmarà la reserva de la plaça per correu electrònic. En el mateix missatge es proporcionarà la documentació requerida i el número de compte on s’haurà de fer la transferència.

Preus

FINS A L’1 DE MAIG:

  • Des de Menorca: 355€
  • Des de Mallorca (resident): 405€
  • Des de Catalunya: 455€

De l’1 al 31 de maig +50€. 

El pagament es podrà realitzar amb un o dos terminis a través d’una transferència bancària. 

Què inclou la inscripció?

També s’ofereix el lloguer de bicicletes (opcional).

Les instal·lacions

  • Natació: entrenarem a una piscina coberta de 25m. Tindrem quatre carrils disponibles. També es realitzarà alguna activitat lúdica a la platja.
  • Ciclisme: el territori menroquí es caracteritza per tenir infinitat de carreteres poc transitades envoltades de natura, ideals per a anar amb bicicleta.
  • Atletisme: el Camí de Cavalls i els camins pròxims a l’allotjament seran l’escenari perfecte per sumar kilómetres plegats.

Les instal·lacions

Natació: entrenarem a una piscina coberta de 25m. Tindrem quatre carrils disponibles. També es realitzarà alguna activitat lúdica a la platja.

Ciclisme: el territori menorquí es caracteritza per tenir infinitat de carreteres poc transitades envoltades de natura, ideals per a anar amb bicicleta.

Atletisme: el Camí de Cavalls i els camins pròxims a l’allotjament seran l’escenari perfecte per sumar kilómetres plegats.

APUNTA'T

Preinscripcions obertes!